De Vries Loodgietersbedrijf
Kampweg 46
3941 HJ, Doorn

034 34 12 485
[email protected]

Thermostaten


 

De kamerthermostaat die met u meevoelt. Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv-ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv-ketels regelen Nefit-ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een ModuLine-thermostaat.

Moduline 400

Programmeerbare klokthermostaat met zelflerend vermogen en geschikt voor weersafhankelijk regelen.

Moduline 300

Programmeerbare klokthermostaat met zelflerend vermogen.

Moduline 200

Modulerende kamerthermostaat met instelbare nachtverlaging.

Moduline 100

Modulerende kamerthermostaat.

Nefit Moduline Easy

COMING SOON: Slimme thermostaat welke op afstandbedienbaar is. Lees meer

COMING SOON: Nefit ModuLine Easy

De slimme thermostaat die verder gaat

De Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. U krijgt niet alleen een stijlvol design en bediening op afstand via een app. U krijgt ook de ideale hulp bij energiebesparing, want de Easy is ontwikkeld door de uitvinders van het hoogrendement verwarmen. De Easy is zelflerend en bespaart extra dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie via smartphones. Dat alles krijgt u zonder contract of abonnementskosten.Bovendien is de Easy eenvoudig te combineren met elk merk cv-ketel.

De Easy past niet alleen bij elke cv-ketel maar ook bij elke woonstijl. Het zwartglazen display licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen en switchen tussen handbediening en klokprogramma doet u eenvoudig met aantippen of swipen.

De Easy is eenvoudig te monteren. En heeft u een recente Nefit ModuLine thermostaat? Dan is vervanging door de Easy letterlijk secondenwerk. Daarna maakt de slimme Easy het u helemaal gemakkelijk. Hij leert uw dagelijkse routine kennen en stemt het warmte- en warmwatercomfort automatisch af op uw dagritme.

Ook als u buiten de deur bent heeft u controle over het comfort in huis. U kunt zien hoe warm het thuis is en gaat u eerder of later naar huis dan anders, dan zorgt u op afstand voor de juiste temperatuur.

Een belangrijk voordeel van de Easy is dat hij geen data opslaat op een externe server. Alle informatie wordt alleen bewaard in de Easy thermostaat zelf en op de gebruikte smart devices. De onderlinge communicatie is versleuteld.

Bron: http://www.nefit.nl/consument/service/easy/easy